miercuri, 25 august 2010

FABRICANTI DE GUNOI


Eram in august 2009. Vremurile grele erau pe aproape. Se simteau, dar inca nu ne lovisera, iar noi inca eram foarte optimisti. Atat de optimisti, incat puneam si pariuri. Am numit acest videoclip "Fabricanti de gunoi", pentru ca asta am facut la Telesport, de cand s-au pierdut drepturile tv. Clipul spune totul, iar finalul va lamureste. Ascultati bine si versurile, mai ales refrenul, ca se potrivesc de minune. Enjoy!


15 comentarii:

  1. Bai Litene, nu dezinforma lumea care stie ce-a fost Telesportul ! Giurgea, ce fel de realizator e ? El a fost luat de unu' caruia nu mai vreau sa-i pronunt numele, de pe strada si angajat acolo. Adica un "blat". Nu jigni cuvantul "realizator", please !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e postul lui Liteanu. Eu am postat. Deci daca vrei sa injuri pe cineva, injura-ma pe mine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fratilor dar noi cei care am amai ramas in TS cand ne mai luam baiiiiiiiiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  4. si Girgea a fost dat afara daca nu ma insel si reprimit.Am dreptate Madalin?

    RăspundețiȘtergere
  5. realizatorul luat dupa strada25 august 2010 la 13:15

    regret sa va dezamagesc, dar antrenorul rapidului chiar a venit...si a fost o emisiune chiar buna

    RăspundețiȘtergere
  6. slabi...foarte slabi...petrecerea se "fumase" de cand s-a deschis gsptv si au plecat o parte din tls`ul vechi, s-a terminat de tot cand am plecat din floreasca. la realitatea nu am nici o chestie demna de retinut, a fo` un timp mort.

    Andrei

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim 3 - Nu. Giurgea n-a fost niciodata dat afara si a fost angajat de pe vremea cand inca eram in Floreasca, numai ca putina lume isi aduce aminte. Ce s-a intamplat la Realitatea cu el, inainte sa vina la noi, nu stiu exact si nici nu este treaba mea. Eu stiu doar ca si-a facut treaba in Telesport.

    @"realizatorul luat dupa strada" - Cred ca faci o confuzie, Hizo a venit altadata, dar, daca ai dreptate si esti chiar realizatorul din clip, imi esti dator cu un dat de mop:)))

    Sper ca nu vor incepe debate-uri inutile si certuri. Litza a facut blogul asta nu sa ne certam si contram, ci doar sa ne aducem aminte. Eu de-asta am postat. N-am de gand sa-mi vars frustrarile aici (poate doar un pic haz de necaz, asa cum e si clipul asta), mai ales ca am cunoscut, ca si Litza, toate generatiile din TS...si au fost multe.

    RăspundețiȘtergere
  8. realizatorul luat dupa strada25 august 2010 la 14:15

    atunci dau cu mopu'...credeam ca e vb de emisiunea cu nae manea

    RăspundețiȘtergere
  9. Aha, ti-ai amintit acum. Sau, combin-o pe Luminitza, ca ea ne imbarligase.

    RăspundețiȘtergere
  10. realizatorul luat dupa strada25 august 2010 la 14:23

    nu mai stiu coaie...m-am tampit definitiv...noroc cu ala care a descoperit ca m-a luat unu' dupa strada, ca asa imi mai amintesc si eu una-alta

    RăspundețiȘtergere
  11. Telesportistii pulii ce ne dam noi ca suntem ; vorbim de cat de frumos era, cat de nu stiu mai ce si nu am fost in stare sa oprim un pitic comunist venit din TVR sa ne distruga. Asa ne trebuie ! Cand am avut ocazia sa-l pisam, nu l-am pisat

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu daca am avut vreodata ocazia asta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ocazia a fost la CM de fotbal

    RăspundețiȘtergere
  14. Il pisam de aici de la Dolce ca de aia ne-a luat cu el, nu ? :)

    RăspundețiȘtergere
  15. La CM da, se poate. Dar eu nu mai eram deja. Fusesem exclus de mai mult timp si, mi s-a spus ori sa-mi dau demisia ori sa vin sa scriu stiri, ca redactor.

    RăspundețiȘtergere